onsdag 25 februari 2009

Lite vårkänsla!

Vill börja med att Grattulera Josefin som fyller 30 år i dag och Samuel som fyller 32 år Ett stort grattis!!!!

I dag har man nästan fått vårkänsla, jag och Alma var ute och åkte i backen, solen sken härligt! Sen var vi på skolan och träffade de andra mammorna och barn som är hemma!
I kväll har Emil och Alma åkt skidor (kommunserien) gick bara bra!

Edwin börjar bli lite bättre nu med rosslet så det känns bra, har varit drykt så nu kämpar vi att komma i gång med maten igen!

Måste bara skriva apropå det jag skrev för ett tag sedan om att jag levde på hoppet för en speciell situation att det har blivit verklighet, hoppas bara att det fortsätter att vara det! Är så otroligt glad för det!

I morgon så hoppas jag också på sol, då blir det en promenix och sen är det torsdagsstäd.........Alma är inte så laddad...hennes rum ser ut som en riktig bomb så hon kommer att ha det hon gör!!!

Nej nu blir det att hoppas till kojs!!

4 kommentarer:

Theres sa...

Skönt att höra att man kan "leva på hoppet"!
Även skönt att höra att Edwin är på bättringsvägen.

Theres sa...

Åh glömde skriva tack för att du kom ihåg Samme! Vi hade familjerna på fika och det var alldelens lagom med folk. Kul kul.

Anonym sa...

Tack för gratulationen, både här och på Facebook! Alltid roligt att bli ihågkommen. Hoppas det går bra med städningen idag, inte det roligaste men nödvändigt förstås :) Ha det så gott!

Familjen Hallman sa...

Härligt att det går bra :-) Kram