måndag 31 mars 2008

Första dygnet hemma!

Vi åkte hem igår på fm, kändes bra att få komma hem, sen var det även överbeläggning på BB så första natten sov jag och Edwin på förlossningen, men det var lyxigt för vi hade eget rum med egen toa m.m.

Lille Edwin tappade lite temp första timmarna i livet så de gav honom lite tillägg och sen fick han sova på en varm skön värmesäng första natten. han kvicknade snabbt till efter detta!

I natt så har han ätit, sovit bajsat (INTE bara en gång), skrikigt lite precis som en nyfödd ska!
Han är en väldigt hungrig krabat så jag hoppas mjölken snart är i gång, fick lite tillägg i natt när han blev riktigt upprörd att det inte kom tillräckligt från mig, men i dag tror jag han har fått i sig mer! Emil och Alma är så otroligt stolta över honom och pussar och stryker på honom väldigt mycket, säger att han är världens finaste gulleplutt!!!

I går var farmor och farfar och träffade honom och i dag har "bus" Micke varit förbi och även våra grannar Fredrik, Jenny, Nea och Hannes! Faster Kristina fick tvär se honom i går när vi åkte hem och var förbi med en nyckel!

Just nu sover han som en stock efter att ha fått i sig lite mat!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis malin! /sax

Theres sa...

Det låter ju helt normalt och som det kan vara i början. Håller tummarna för att mjölken kommer igång snart, men det är tur att tillägg finns!
Lyllos alla de som fått se Edwin!

Anonym sa...

Grattis!
Så söt han är!!!

Anonym sa...

Stort grattis från Levissons i Långviken!

Anonym sa...

Stort Grattis!
Såg på Theres blogg att det blivit en Edwin, vilken söt lite kille. Hoppas att allt flyter på bra.
/Maria Mattias & Tuva