torsdag 19 mars 2009

SOL, SLASK HÄRLIGT!!

Vilka underbara dagar det är nu....tänk att man får vara hemma och njuta av dessa!
I morse kl 8:15 var jag ute på långpromenad (Edwin vaknade 05 mindre skoj). Det knarrade härligt under skorna, solen lyste och alldelens lugnt, fåglarna kvittrade, kan det bli bättre?

I går fikade vi ute på altanen, barnen njöt verkligen! I morgon blir det stan och inhandla galonkläder till barnen, gick igenom och antingen var de för små el trasiga så det är bara att öppna börsen och shoppa! Jag älskar att shoppa men som mammaledig är det ju inte så att man är stenrik direkt! Tycker ändå att det är värt att lägga ner lite extra på bra kläder! I bland har man snålat och köpt väldigt billligt och de har inte hållt länge och nu när barnen är ganska stor slits det ju mycket mer!!

Annars är allt bara bra, Edwin har gått ganska många steg de här dagrna så snart är det nog full fart på benen! Han fyller ju snart 1år hjälp vad det går snabbt!

Hade en storrensning i kläder igår, skönt att bli av med sånt man inte använder!
På lördag är det barnens sista skidtävling, Alma är helladdad, vi har åkt en del på kvällarna. Emil tycker inte det är riktigt lika skoj men åker ändå!

Nej nu är tvättmaskinen klar...
hej å hå!!

1 kommentar:

Theres sa...

Ja visst är det härliga soldagar!! Känns trist med en tre dagars helg framför mig... hoppas solen håller sig framme för er som är lediga.

Ja, oj, galonisförrådet ska jag kolla igenom. Bra att bli påmind!