tisdag 10 februari 2009

Ynklig!

I helgen har vi varit i Granö, jag och barnen, haft en jättebra helg men så vansinnigt det har snöat, var ute och skottade flera gånger men efter en stund var det lika tjockt igen-otacksamt!!
På fre-kväll började Edwin kräkas, men piggade snabbt på sig så vi åkte till Lycksele efter att ha bestämt det tillsammans med Camilla, ville varna att han spytt! Men vi trodde att det inte var nått spec så vi åkte dit och hade en jätterolig dag!

På sön när vi kom hem ringde mamma efter en stund och hade blivit magsjuk oopppsss! I går hade både jag, camilla, Julia fått det och Edwin var inte heller pigg!! och i dag ligger Stefan!!! jag känner mig mycket piggare idag men vad man känner sig YNKLIG när man har detta, fy så vidrigt! Tur är att det verkar gå över snabbt! Edwin har knappt ätit nått p flera dagar, det är jobbigt men i dag när han vaknade slukade han i sig en hel gröttallrik skönt!!!
Emil och Alma har klarat sig ännu!!

I sön när vi skulle åka hem så var det totalt snökaos, vi fastnade i en uppförsbacke mellan E12 och E4 med släpvagnen!!! Det hade kört fast en biltrailer där också, efter lite backning m.m. tog vi oss lös, läskigt var det!!

I helgen ska vi till skellefteå på MELODIFESTIVALEN det är genrepet men ändå så skoj, sen följer Anders, Camilla, Julia och Joel oss hem för att se det på tv på kvällen!!!

Nej nu ska jag försöka få nått i magen!
Ha en bra dag alla läsare kram

4 kommentarer:

Åsa sa...

Ja fy tusan vad snö alltså!!!
Hoppas nu att de andra barnen klarar sig, magsjuka är det värsta att ha...
Skoj med melodifestivalen!

Krya på er nu allihopa!!
Kram

Familjen Hallman sa...

Usch å fy för magsjuka!!! Hoppas ni fått en lindrig variant.
Läskigt att köra fast! Tur att det gick bra!

Anonym sa...

Hoppas ni kryar på er snabbt!!
Hör av dig när det känns bättre..
Många kramar från Zandra med familj

Anonym sa...

Hmmm, det där med att köra fast har vi ju gjort, eller hur?!
hoppas att magsjukan snabbt går över man känner sej så jävla ynklig!!!stackars er...
Puss på er/Sandra
Jag vill ochså på melodifestival.