torsdag 27 november 2008

Pepparkaksbak!

Nu har vi gjort jul här hemma allt utom granen är framtagen! Det blir så mysigt och barnen är på topp över allt pyssel!
I kväll hade vi pepparkaksbakning hela familjen! En djupt koncentrerad Alma och en glad Emil!
Edwin nöjde sig med en stekspade, annars hade hans lilla mage nog inte mått så bra av all deg!
Det blev en hel del, på denna bild är bara hälften av allt som blev !


Det känns skönt att Edwin piggat på sig så i morgon ska vi på babysången och sen bjuder de på sopplunch! Annars är helgen rätt spikad! På lördag åker vi till Tavelsjö till några kompisar och på söndag åker jag och Sandra till skellefteå. Vi ska bo på hotell, shoppa, gå ut och äta bara vi två! Känns riktigt lyxigt att få tid bara för sig själv, att äta i lugn och ro är man inte bortskämd med så det känns riktigt lyxigt att åka iväg! Vi kommer hem på måndagen så då är stefan ledig med barnen!
Nästa helg åker vi på bröllop till Örebra, en barndomskompis gifter sig, ska bli skoj! Edwin och Emil ska vara i trygga händer i Lycksele (första gången man lämnar Edwin så länge) känns faktiskt lite jobbigt men det går säkert bra! Alma åker med oss på resan, hon är så stolt över sin nya klänning som hon ska ha på bröllopet! Hon frågade om hon inte skulle få sova i den samma dag jag köpte den men nja jag tror inte det!
Nu blir det att lägga huvudet på kudden så man vaknar pigg och glad i morgon haha ( dåligt morgonhumör)!!!!


2 kommentarer:

Åsa sa...

Vad mysigt med adventspyssel! Förstår att barnen är förväntansfulla inför julen! Ha en trevlig helg o shoppa järnet....;)
Kram Åsa

Anonym sa...

Mumsigt med nybakade pepparkakor! Jag och Kickan ska ta en kväll och baka lite julgodis!