torsdag 3 januari 2008

Oj vad fort julen och det nya året har kommit! Vi hade verkligen en jättebra julafton hos Stefans bror med familj, blev en rilktigt lyckad afton och kväll med god mat, klappar, tomte, speedade och förväntansfulla barn!
Nyår firade vi i joesjö med mina föräldrar, hade två riktigt sköna dagar men mycket vila som var behövligt! Annars har jag mest jobbat mellandagarna!
Har dock blivit sjukskriven 50% from idag pga av åderbrocksbesvär men det blir ju bara fram till 21 jan, sen går jag över på havandeskapspenning, känns rätt bra nu när kroppen börjar bli rätt tung, men denna graviditet har gått så otroligt smärtfritt och fort. Nu är det ju en bit kvar men jag är så lycklig att få må så bra ändå! Har inte riktigt fattat än att vi ska bli 5, att ha en liten baby igen, så vansinnigt roligt, man hoppas bara att allt ska gå bra och att allt är bra för bäbisen! Den är väldigt livilig i magen och det är skönt att känna! Alla prover och värden är bra, har fått börja äta lite järntabletter från i dag men det är ju helt ok!

Stefan kämpar på med att fixa "skjuts" tappade ju sitt körkort för 3v sen, inte skoj men självförvållat, tur han har en snäll far som ställer upp till 100% nu när han börjat vara hemma! Hoppas dock på att få dispans på 1mån igenom att hans jobb kräver körkort, får veta snart!

1 kommentar:

Theres sa...

Ja, visst kom och for julen ruggit fort -även detta år! Skönt att ni hade det bra. Låter hur mysigt som helst med nyår i Joesjö!

Men Stefan!!!! oj oj vad jobbigt att vara utan körkort när man bor ute i boschen. hoppas han får dispans.har Bo gått i pension?

JO, jag har två trevliga bijetter till oss den 31/1!!! Blir jätteskoj att fara med dig. Vi kanske skulle försöka få till en middags-date innan konserten?

Kul att magen mår bra men trist med åderbråcken. hoppas på att få se fina-dej snart. behöver du mamma-kläder? har ju lite grann ifall du behöver.
vi höres