onsdag 25 juli 2007

VILKEN KVÄLL!!!


Sen var det dax att gå på Per Gessle concert, det var ju därför vi åkte till Göteborg, för att Emil skulle få se sin stora idol!

Det var verkligen en super concert, tyckte vi alla tre! Emil han hoppade och klappade händerna och sjöng med i alla låtar. Vakterna hade väldigt roligt åt honom. Jo just det innan det hela började så kom en tjej från Göteborgstidningen fram och ville intervjua Emil som kvällens minsta fan och det publicerades dagen efter.

Sen när det var slut så frågade vi om han skulle signera någonstans men det skulle ha ej pga säkerhetssjäl. Då frågade Stefan en annan vakt om han skulle komma ut någonstans och då sa han nej men att vi skulle gå utanför hans loge och se, så vi traskade dit och där stod hans körtjej, vi pratade med henne och hon skulle gå in och fixa autografen, just då kom även Pers fru Åsa, hon började prata med Emil och även hon sa att hon skulle gå in och fixa ett idolkort. När hon kom ut så sa hon att Per skulle komma ut och träffa Emil och ta kort.... EMIL blev nog lite chockad för han sa nästan inget till Per men fatta vilken upplevelse för honom. Så kvällen blev grymt lyckad

1 kommentar:

Theres sa...

WOW! vilken dröm för Emil. Jag är så glad med honom. jag skulle också bli stum om jag träffade min dol, typ Celine Dion.
tänk vilket minne.
hoppas vi får se tidnings reportaget på lördag!